Rumpaträning

Follow my blog with Bloglovin

Dags att gå tillbaka till gymmet! Det har varit en rejäl paus på gymmet för mig. Jag packade igår träningsväskan i bilen innan jag gick till jobbet. På jobbet fick jag sen en meddelande från gymmet att du har inte besökt oss för 45 dagar. Haha! Nu är det dags.

Hur jag förklarar detta? ”Jag har hållit på med att flytta och har varit på semester och det har inte varit så mycket tid.”  Hmmm…Jag har varit på semester (10 dagar) och flyttat (5 effektiva dagar) – vart har dessa 30 dagar hamnat får jag bara fråga mig själv 😀

img_7510

Men får jag presentera: dagens gympass!

Uppvärmning i cykel 10 min

1. Squats i cable cross

12 X 4 – 30 kg

2. Benpress

Båda ben 12 X 4 – 80 kg

En ben set: 4 reps per X4 X2  – 40 kg

3. Höftlyft med skivstång

12 X 4 – 50 kg

Nu har jag sååå ont i rumpan! Hello beach 2017!!

img_7502

Efter gymmet provade jag nya veganska proteiner, första fick äran smak Pineapple & coconut – ingen fel på det! 🙂

img_7513

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s